Installing VMWare Server on Ubuntu 9.10 64-bit

Well, the installfest continues….

Today, I had problems getting the 64-bit version of VMWare server to install correctly.  I uninstalled it, started again, hit errors (some of my own making, some not) and then found out that it was a bug.

Since it took me a while to find out how to fix it, I’ll just give you a link to where I got the info from – it’s here.

Thankyou AcmeLabs – now I just need to find out my username and password to get into it!!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

In common with almost all professionally run websites, this website logs the IP address of each visitor in order to keep it running reliably. This is also essential for protecting the website and its visitors from malicious attacks, including infection with malware.

This website provides information as a service to visitors such as yourself, and to do this reliably and efficiently, it sometimes places small amounts of information on your computer or device (e.g. mobile phone). This includes small files known as cookies. The cookies stored by this website cannot be used to identify you personally.

We use cookies to understand what pages and information visitors find useful, and to detect problems such as broken links, or pages which are taking a long time to load.

We sometimes use cookies to remember a choice you make on one page, when you have moved to another page if that information can be used to make the website work better. For example:
- avoiding the need to ask for the same information several times during a session (e.g. when filling in forms), or
- remembering that you have logged in, so that you don’t have to re-enter your username and password on every page.

You can prevent the setting of cookies by adjusting the settings on your browser (see your browser Help for how to do this). Be aware that disabling cookies will affect the functionality of this and many other websites that you visit.

Close